Добре дошли в нашия магазин!
Категории

0

Начало Марки

Марки

«1»

Alex&Co.

Alex & Co е италианска марка за производство на кожени чанти и аксесоари. Създадена от творческия гений на Gianni Conti, бранда е въплъщение на качеството, функционалността и гъвкавостта. Основната концепция на фирмата е да създава изискани и максимално изчистени продукти на достъпни цени. Както при Gianni Conti, така и при марката Alex &Co се отделя специално внимание на производствените процеси и качествени материали.

8
продукти

Gianni Conti

Основанa от Elio и David Contigiani, фирмата придобива добър дял от пазара, благодарение на огромния успех на своите кожени изделия. Запазена марка на италианския бранд е създаването на аксесоари със стил и изчистени линии. Особено внимание се отделя на качеството на кожата, безупречната изработка и максимална грижа до най-малкия детайл.

http://gianniconti.com/en/

124
продукти

Giordano

Giordano е семейна фирма, създадена през 1975 г. от Gianfranco Martinelli.За повече от 30 години г-н Martinelli проектира и произвежда чанти с марката GIORDANO. Синовете му Giordano и Mary се присъединяват към компанията през 1997 г. и създават заедно иновативна и динамична фирма. Всеки етап на преработка се насочва и контролира от членовете на семейството Martinelli. С грижа и внимание, те умело използват най-различни модерните технологии и съвременни машини, създавайки уникални по рода си продукти. Чантите Giordano са от естествена кожа,изцяло проектирани и произведени в завода в Corridonia. За създаването им се използват само високо качествени италиански суровини.

http://www.pelletteriagiordano.it

23
продукти

Cuoieria Fiorentina

Cuoieria Fiorentina е основана преди повече от 35 години на хълмовете около Флоренция, в тогавашния малка фракция на Reggello, като вдъхновение от идеята на основателя Titian Meini. След първите няколко години на обучение Тициан трети решава да навлезе на пазара със свои собствени модели, като незабавно придобива голяма благодарност на панаири на занаятите, които се провеждат в основните тоскански градове, тогава. От малък флорентински бизнес започва да излезе с високо качество на продуктите, изработени с висококачествени кожи и преработени в съответствие с най-традиционните методи. През тези години, се отделя главно внимание на кожата, дъбени с растително и работи стриктно с безграничната страст и артистичност, давайки живот на класическата елегантност, която след това ще бъде лайтмотивът на следващите години. През 1990 г. той отворя първия магазин в покрайнините на Флоренция, който е допринесъл за увеличаване на клиентите, но и увереността и самочувствието води до трансформиране Cuoieria Fiorentina от лаборатория към водещ продукт През 1994 г., с влизането в компанията на брат си Фабио, компанията придобива по-голяма гъвкавост и разширява хоризонтите си с обработването на нови кожи и цветове, които ще бъдат ключови елементи днес. Благодарение на страстта и на любовта в ежедневната работа, сертификация, както и съвестният избор на кожи, с контрола на всяка фаза на реализация, и най-вече към максимална уважение към клиентелата Cuoieria Fiorentina днес е реалност в цяла Италия и Европа. Cuoieria Fiorentina, разумно съчетаваt на традиция и дизайн, който предлага точната комбинация от класически и съвременни, е в състояние да предложи много голямо количество и разнообразие от продукти, вариращи от малки кожени изделия като портмонета и колани, естествена кожа стоки като обувки, дрехи, чанти, пътни чанти и куфарчета.
21
продукти

Talja

Продуктите с марка Talja са плод на усиленият труд на семейство занаятчии, предавали знанията си за флорентинските традиции от поколение на поколение. Компанията се специализира в работата с висококачествена обработена кожа, като не пропуска да се съсредоточи и в малките детайли.
2
продукти

Avorio

Талантът и интуицията на Лауро Алесандрини пораждат "Pelletterie Avorio" през 1985 г. с цел поддържане на иновациите и оригиналността в модата.   Вниманието към производствените методи, които осигуряват постоянно високо качество, е този фокус на предприемача, тъй като той избира само най-добрите италиански материали, за да гарантира, че всеки продукт е изцяло изработен в Италия. Кожените чанти на марката най-добре отразяват тази идея за основната й дейност.   Въпреки че е предназначена главно за женски пазар, целевата му възраст е широка. Жена, която избере продукт Pelletterie Avorio, обича да се забелязва заради окото си за модата и качеството на аксесоарите си.   Стилът на марката е уникален и единствен по рода си, гарантиран от експертен персонал, който осигурява колекции, характеризиращи се със своята свежест и високо качество.   През цялата си еволюция компанията е избрала да развива своята мъжка линия, съставена от раменни чанти и куфарчета.

http://www.pelletterieavorio.it/index.php?lang=en

39
продукти

Gorett

Gorett е испанска марка, специализирана в изработката на модни чанти и аксесоари от изкуствена кожа. Концепцията на компанията е да следва световните модни тенденции ,предлагайки висококачествени продукти на достъпни цени.
0
продукти
24
продукти

Bisetti

Bisetti Чадъри разполагат с широка гама от светли, ярки и красиви дизайни в разнообразие от различни стилове на чадъри: от дълги чадъри до телескопични сгъваеми чадъри. Bisetti Чадъри предоставят дизайнерски усет без тежката цена и представляват прекрасни подаръци за семейството и близките Ви през цялата година.
20
продукти
6
продукти

C-Collection

Обикновени или шарени чадъри в широк гама от цветове. Пълнометражен или сгъване, изберете Основният чадър и винаги го носите със себе си.

6
продукти
8
продукти
4
продукти
5
продукти
3
продукти